TARGI

logo
Agroworld 2017
Uzbekistan, Tashkent
29.03.-31.03.

logo 50th Fieravicola
Italy, Forli
05.04.-07.04.

logo VIV Russia
Russia, Moscow
23.05.-25.05.

logo MeatUp
UK, Milton Kenyes
24.05.-25.05.

logo VIV Turkey
Turkey, Istanbul
06.07.-08.07.

logo Agroworld 2017
Kazakhstan
01.11.-03.11.

logo Europack-Euromanut-CFIA
France, Lyon
21.11.-23.11.
Previous

LINIA SCHŁADZANIA- elementy 1

Dzięki zastosowaniu w przenośniku łańcucha nośnego o podziałce 1 ” wózki oraz strzemiona do zawieszania drobiu mogą być zamontowane w różnych odstępach (najczęściej stosowany odstęp 6 ” – 152 mm przy kurczaku, 8 ” – 203 mm przy indyku). Stosownie do potrzeb i wymogów inwestora można wykonać strzemiona o różnych parametrach, zarówno z materiałów nierdzewnych, kwasoodpornych jak również z tworzywa przystosowanego do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Poniżej – strzemiona, zalecane przez P.P.H.U. „Szlachet – Stal” na linię ociekania i schładzania drobiu.

Uwaga: W przypadku wyposażania ubojni indyków należy wykonać strzemiona odpowiednio większe, po uzgodnieniu z inwestorem wykonuje się strzemiona właściwe dla wagi i wielkości ubijanego drobiu.

1) Strzemię linii ociekania, zawieszanie – 10 sztuk kurczaków na jednym strzemieniu, wykonane z materiałów nierdzewnych, kwasoodpornych.

2) Strzemię linii ociekania, wykonane z tworzywa przystosowanego do bezpośredniego kontaktu z żywnością i przystosowane do współpracy z przewieszaczem.

 

3) Strzemię linii ociekania, podwójne, wykonane z materiałów nierdzewnych, kwasoodpornych.

 

4) Strzemię linii ociekania, wykonane z tworzywa przystosowanego do bezpośredniego kontaktu z żywnością.