STOŁY NIERDZEWNE

Stoły wykonane z materiałów nierdzewnych, kwasoodpornych mogą służyć do wykonywania wszelkiego rodzaju operacji technologicznych i pomocniczych   przy uboju , obróbce, pakowaniu, dzieleniu drobiu. Mogą być wykorzystane we wszystkich zakładach przetwórstwa spożywczego, laboratoriach, szpitalach, sklepach itp.

Budowa :

Stoły wykonywane są z materiałów przystosowanych do bezpośredniego kontaktu z żywnością. Standardowe stoły to prosty blat z blachy nierdzewnej, obrzeże wywinięte do dołu, nogi z profili nierdzewnych o wymiarach jak na rysunku.

Na życzenie klienta można wykonać dowolną kombinację blatu roboczego, dodatkowe półki, obrzeża jak np.:

– z obrzeżem pełnym lub prętowym , z nadstawką pełną lub szczeblową,

– z wkładką z blachy perforowanej, z otworem spustowym, zbiornikiem na wodę,

– z wkładkami z płyty tworzywowej, z polka, dolna pelna lub szczeblowa,

– z doprowadzeniem wody i zaworem itp.

Proponowane , standardowe długości  to: L= 940, 1440, 1940mm

Na indywidualne zamówienie można wykonać stoły o innej długości, szerokości, jak również wysokości. W zależności od ciężaru przewidzianego na stole można wykonać dodatkowe wzmocnienia.